apr 28

Take-Away Folkekøkken

#Sammenhverforsig SPIS ØKOLOGISK FOLKEKØKKEN MAD  – sammen – hver for sig som Take Away.

I denne coronatid tilbyder EnergiCenter Voldparken de populære økologiske folkekøkkenretter som take away. Retten afhentes i en boks på ECV, der er klar til at blive opvarmet og spist hjemmefra. Maden skal bestilles via links nedenfor eller igennem særlig aftale. Menuen offentliggøres som altid på facebook i løbet af ugen.

Hvornår? Torsdag d. 28 maj.

Menuen? Lækker boller i karry med salat. Ved afhentning af maden, er der mulighed for at tilkøbe en dejlig dessert som er gammeldags æblekage (vær opmærksom på, at vi kun har et begrænset antal desserter).

Hvad koster det? Priserne er sædvanelige folkekøkkenpriser på 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. En dessert koster 15 kr. uanset om du er voksen eller barn.

Bestilling? For at sikre, at vi overholder Sundhedsstyrelsens krav, har vi inddelt afhentningstidspunkterne i 30. minutters intervaller. Dette skal overholdes. Vælg et afhentningstidspunkt og du vil blive guidet igennem betalingsmodulet:

OBS! BILLETSALGET ER LUKKET

Har du problemer med at bestille på nettet, så ring på tlf. 31 21 50 13 mellem kl. 9-16. Bestillingen stopper onsdag d. 27 maj kl. 12.

Afhentning? Boksene udleveres af vores søde frivillige igennem Pop-Up Cafeéns vindue på plænen ud mod Kobbelvænget. Alt i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer – med kærlig afstand. Pas på jer selv og på os. Send kun en ad gangen fra din husstand til at hente maden. Bestil gerne sammen med en nabo og afhent for hinanden.

Billetterne medbringes ved udlevering og tjekkes af vores frivillige helte.

Bringer I ud? Kan du ikke selv afhente maden, vil vi gerne bringe den ud til dig i det omfang, som vi har frivillige til. Vi beder dig ringe på tlf. 31 21 50 13 og lave en aftale inden d. 27 maj kl. 12.

Hvordan gør jeg? Sammen med maden, får du en instruktion i hvordan du varmer maden derhjemme. Vi håber, at vi #sammenhverforsig føler et pust af den energi, som vi normalt glædes ved på EnergiCenter Voldparken.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!!!


Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *