dec 10

Nedlukning af ECV

Kære alle foreninger og brugere af EnergiCenter Voldparken.

På pressemødet i går, d. 07. december, meldte regeringen nye covid-19-restriktioner ud, samt forlængede nogle af de i forvejen gældende restriktioner.

Udmeldingerne får stor betydning for alle forenings- og idrætsaktiviteter nu og her, men også på længere sigt.

Nedlukning af EnergiCenter Voldparken fra d. 09.12.2020.

Et af de tiltag som regeringen i går meldte ud er, at alle former for indendørs idræts- og foreningsaktiviteter skal lukkes helt ned fra i morgen onsdag d. 09.12.2020 til og med foreløbig d. 03.01.2021. Dette betyder, at EnergiCenter Voldparkens faciliteter aflukkes, og derfor ikke kan benyttes i den gældende periode.

HUSK at give beskeden videre til jeres medlemmer.

Kontoret lukker også ned for personlige henvendelser i den gældende periode, men vi kan fortsat kontaktes pr. mail (mail@energicentervoldparken.dk) eller tlf. (31215013). Derudover kan I ved nødstilfælde, mellem kl. 10-15 mandag-fredag indtil d. 23.12.2020, kontakte:  

Jan Bo Feldberg                          tlf. 31 21 50 11

Zemri Abdija                               tlf. 31 21 50 12

Landsdækkende restriktioner forlænges til d. 28.02.2021.  

De landsdækkende restriktioner, der allerede gjaldt før pressemødet i går, forlænges frem til d. 28.02.2021.

Det vil sige, at kravet om brug af mundbind indendørs på EnergiCenter Voldparken samt overholdelse af forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer inkl. træner på et hold, uanset om det er børnehold, ungdomshold eller voksenhold, gælder frem til d. 28.02.2021.  

Glædelig jul!

Vi ved, at ændringerne, igen, medfører en stor opgave for jer og jeres frivillige. Vi håber og krydser fingre for, at nedlukningen og forlængelsen af de i forvejen gældende restriktioner, hurtigt får effekt, så vi igen kan mødes på mere normal vis på EnergiCenter Voldparken i det nye år. Endnu engang ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at se jer igen i 2021. Pas godt på jer selv og hinanden.   

De bedste hilsner fra ECV-kontoret.