Vil du booke en facilitet på EnergiCenter Voldparken?
Du kan også bestille lækker økologisk forplejning til dit arrangement?

Vi har en lang række faciliteter til idræt, kultur, naturoplevelser, møder, kurser, konferencer m.m.
I vores hal og sale tildeles tiderne i første omgang af Københavns kommune, de tider løb oprindeligt frem til d. 30. juni 2018. Men Folkeoplysningsudvalget har besluttet at forlænge de nuværende tider frem til juni 2019. Det forventes derfor at der er ny ansøgningsrunde i januar 2019. Husk at alle foreninger der søger om tider i hal og sale herefter skal søge igennem Kultur- og fritidsforvaltningen Lokaludlån via https://foreningsportalen.kk.brnd.com/ Efter de har tildelt tider vil det være muligt at søge gennem EnergiCenter Voldparken om at låne lokaler til faste aktiviteter og enkeltstående arrangementer i de tidsrum der er ledige. Altså de såkaldte resttider.

Der kan både bestilles til en-dags arrangementer eller faste tider. Der skal forventes en svartid på op til 1 uge når du booker en facilitet hos Energicenter Voldparken. Og tilbuddet om at bestille forplejning skal ske mindst 2 uger før. Vi serverer kun økologisk mad og køkkenet har Fødevarestyrelsens Økologiske guld-mærke. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke catering i weekender.

BOOKING AF FACILITETER & FORPLEJNING

OVERSIGT OVER FACILITETER

energicenter-voldparken-faciliteter-køkken-600px-2

Skal vi mødes?

På EnergiCenter Voldparken har vi gjort det nemt for jer at afholde møder, workshops eller konferencer, hvad enten I er en forening, organisation eller arbejdsplads. Foruden vores mange faciliteter tilbyder vi også lækker økologisk forplejning.

relevante links:

 

Interbook se her –>

Bestil brik se her –>

Faciliteter & retningslinier se her –>

Booking af faciliteter se her –>

kontaktpersoner på området:

Mads Faber Henriksen
Leder / Frivilligcentret

31 21 50 14
mfh@energicentervoldparken.dk

Carsten Jacobsen
Forretningsfører / Fonden EnergiCenter Voldparken

31 21 50 10

cj@energicentervoldparken.dk

Martin Pihl
Køkkenchef / Det Økologiske Folkekøkken

31 21 50 15
mp@energicentervoldparken.dk