Vil du booke en facilitet på EnergiCenter Voldparken?
Og måske lækker økologisk forplejning til dit arrangement?

Her på EnergiCenter Voldparken skal du være en forening for at kunne booke og benytte vores faciliteter – derfor booker vi ikke til enkelt personer eller private arrangementer. Vi har en lang række faciliteter til både idræt-, kultur- og naturoplevelser, møder, kurser, konferencer mm. Der skal forventes en svartid på op til 1 uge, når du booker en facilitet hos Energicenter Voldparken – så book i god tid. 

–> Se her, for at få et overblik over vores faciliteter

–> Se her, for bestilling af nøglebrik

Vil du bestille forplejning til dit møde, skal det ske mindst 2 uger før. Vi serverer kun økologisk mad, og køkkenet har Fødevarestyrelsens Økologiske guld-mærke. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke catering i weekender.

Booking af faciliteter i huset:

Køkkenet på 2 sal, krealokalet, foreningslokale 005, foreningslokale 204 og bevægelseslokalet booker du ved at orientere dig i bookingkalenderen længere nede på siden, og derefter sende en forespørgsel via bookingformularen.

–> Se her, for bookingformular til faciliteter i huset

Booking af EnergiCenter Voldparkens fire haller:

EnergiCenter Voldparken Hallen, Salen, Bevægelsessalen og Boldspilssalen kan KUN bookes af folkeoplysende foreninger gennem foreningsportalen.

–> Se her, for booking af ECV´s haller

energicenter-voldparken-faciliteter-køkken-600px-2

Skal vi mødes?

På EnergiCenter Voldparken har vi gjort det nemt for jer at afholde møder, workshops eller konferencer, hvad enten I er en forening, organisation eller arbejdsplads. Foruden vores mange faciliteter tilbyder vi også lækker økologisk forplejning.

Kontaktpersoner på området:

Mads Faber Henriksen
Leder / Frivilligcentret

31 21 50 14
mfh@energicentervoldparken.dk

Carsten Jacobsen
Forretningsfører / Fonden EnergiCenter Voldparken

31 21 50 10

cj@energicentervoldparken.dk

Martin Pihl
Køkkenchef / Det Økologiske Folkekøkken

31 21 50 15
mp@energicentervoldparken.dk