I byhaven findes verdens største halmballehave, der er kaniner & høns, pizzaovn, æbletræer m.m. Ideen er en bæredygtig have der foruden at indgå i den daglige madlavning også skaber rammerne om hyggelige arrangementer.

Byhaven er bygget på den grund hvor den gamle pedelbolig førhen stod. Pedelboligen brændte i 2014 og istedet for at lade de kedelige rester stå tilbage valgte vi at etablere en helt ny byhave. I byhaven findes verdens største halmballehave, vi har kaniner og høns, æbletræer, drivhus, pizzaovn, nøglehulsbede og meget mere. Der dyrkes udelukkende økologiske grøntsager, frugt og krydderurter som indgår i den daglige madlavning til børnehaverne og Det Økologiske Folkekøkken. Så vidt det er muligt komposterer vi madrester samt det anvendes til hønsefoder. Konceptet kalder vi fra jord – til bord – til jord 🙂

Byhaven danner rammen om hyggelige arrangementer, hvor vi blandt andet har afholdt Copenhagen Cooking og Torsdagsfolkekøkken. Det er også muligt at booke bænke & borde og eventuelt pizzaovne til arrangementer.

<– tilbage til faciliteter

økologisk-folkekøkken-stenovn-600px-2

relevante links:

 

ugens madplan finder du her  –>

køkkenets madpolitik læs mere  –>

Kunne du tænke dig at blive frivillig?

 

Hvis du kunne tænke dig at lave frivilligt arbejde, kan vi hjælpe med at henvise til den forening eller aktivitet der passer dig.