Det Økologiske Folkekøkken

Torsdags-folkekøkkenet koster 50 kr. for et måltid for voksne og 25 kr. for børn. Der kan også købes dessert, kaffe, most m.m. i Pop-up cafeen. I foråret 2019 starter folkekøkkenet torsdag d. 29.august – 7. november 2019 kl. 17.30-19.30 (hver torsdag undtagen efterårsferien 17. oktober).

Til dagligt laver Det Økologiske Folkekøkken (som køkkenet hedder) på EnergiCenter Voldparken økologisk mad til mere end 300 børn i daginstitutioner. Køkkenet har Fødevarestyrelsens flotte anmærkning – det økologiske spisemærke i guld. Det Økologiske Folkekøkken har en ambition om en økologiprocent tæt på 100, et madspil tæt på nul, og så en råvareudnyttelse som ressourcemæssigt muligt.

Foruden at lave mad til børnehaverne laver køkkenet også mad til torsdags-folkekøkkenet. Vi vil medvirke til at lette hverdagen for familier der kan have travlt med job, skole, madlavning, lektier, fritidsaktiviteter m.m. Det er derudover et forsøg på at styrke netværk mellem borgere og foreninger i lokalområdet. Alle opfordres til at komme forbi folkekøkkenet og prøve maden.

Det økologiske Folkekøkken har en forårs- og efterårssæson med 10 gange hver sæson. Menuen offentliggøres hver tirsdag på vores facebook-side.

øko-logo_guld
økologisk-torsdags-folkekøkken-600px-1

relevante links:

 

kaffebar klik her –>

byhaven klik her –>

aktiviteter læs mere –>

aktivitetsforeningen se her –>

foreninger se alle her –>

bestil brik klik her –>

kunne du tænke dig at blive frivillig?

 

Hvis du kunne tænke dig at lave frivilligt arbejde, kan vi hjælpe med at henvise til den forening eller aktivitet der passer dig.