Det Økologiske Folkekøkken

Torsdags-folkekøkkenet koster 50 kr. for et måltid for voksne og 25 kr. for et måltid for børn, og herudover kan der også tilkøbes dessert, kaffe, most m.m. i Pop-up caféen. Folkekøkkenet er fra kl. 17:30-19:30, og i foråret 2020 starter folkekøkkenet op torsdag d. 12.marts, og varer indtil torsdag d. 28. maj 2020.

Vi vil gerne medvirke til, at lette hverdagen for familier der kan have travlt med job, skole, madlavning, lektier, fritidsaktiviteter m.m. Derudover et torsdags-folkekøkkenet et forsøg på at styrke netværket mellem borgere og foreninger i lokalområdet. Det økologiske Folkekøkken har en forårs- og efterårssæson med 10 gange hver sæson. Menuen offentliggøres hver tirsdag på vores facebook-side.

Til dagligt laver Det Økologiske Folkekøkken (som køkkenet hedder) på EnergiCenter Voldparken økologisk mad til mere end 300 børn i daginstitutioner. Køkkenet har Fødevarestyrelsens flotte anmærkning – det økologiske spisemærke i guld. Det Økologiske Folkekøkken har en ambition om en økologiprocent tæt på 100, et madspil tæt på nul og en råvareudnyttelse så ressourcemæssigt som muligt.

øko-logo_guld
økologisk-torsdags-folkekøkken-600px-1

Relevante links:

 

Pop-up café klik her –>

Byhaven klik her –>

Kunne du tænke dig at blive frivillig?

 

Hvis du kunne tænke dig at lave frivilligt arbejde, kan vi hjælpe med at henvise til den forening eller aktivitet der passer dig.