dec 10

Nedlukning af ECV

Kære alle foreninger og brugere af EnergiCenter Voldparken.

EnergiCenter Voldparken er fortsat lukket ned, og med den seneste udmelding, er nedlukningen forlænget til og med d. 4 april 2021.

HUSK at give beskeden videre til jeres medlemmer.

Kontoret lukker også ned for personlige henvendelser i den gældende periode, men vi kan fortsat kontaktes pr. mail (mail@energicentervoldparken.dk) eller tlf. (31215013). Derudover kan I ved nødstilfælde, mellem kl. 10-15 mandag-fredag indtil d. 23.12.2020, kontakte:  

Jan Bo Feldberg                          tlf. 31 21 50 11

Zemri Abdija                               tlf. 31 21 50 12

Landsdækkende restriktioner forlænges til d. 28.02.2021.  

Vi ved, at ændringerne, igen, medfører en stor opgave for jer og jeres frivillige. Vi håber og krydser fingre for, at nedlukningen og forlængelsen af de i forvejen gældende restriktioner, hurtigt får effekt, så vi igen kan mødes på mere normal vis på EnergiCenter Voldparken. Vi glæder os til at se jer igen, og indtil da, må I alle passe godt på jer selv og hinanden.   

De bedste hilsner fra ECV-kontoret.