Vil du booke en facilitet på EnergiCenter Voldparken?
Og måske bestille lækker økologisk forplejning til dit arrangement?

På EnergiCenter Voldparken skal du være en forening for at kunne booke og benytte vores faciliteter – derfor booker vi ikke lokaler til enkelt personer eller private arrangementer. Vi har en lang række faciliteter til både idræt-, kultur- og naturoplevelser, møder, kurser, konferencer mm. Vil du bestille forplejning til dit møde, skal det ske mindst 2 uger før, og gøres via bookingformularen. Vi serverer kun økologisk mad, og tilbyder som udgangspunkt ikke catering i weekender.

For at benytte din bookede facilitet kræves en nøglebrik, som den ansvarlige for holdet kan bestille via nedenstående formular:

BESTIL NØGLEBRIK
  • energicenter-voldparken-faciliteter-køkken-600px-1

Booking af EnergiCenter Voldparkens fire haller:

EnergiCenter Voldparken Hallen, Salen, Bevægelsessalen og Boldspilssalen kan KUN bookes af folkeoplysende foreninger gennem foreningsportalen.

Booking af faciliteter i Foreningshuset:

Køkkenet på 2 sal, krealokalet, foreningslokale 005, foreningslokale 204 og bevægelseslokalet booker du ved at orientere dig i bookingkalenderen herunder, og derefter sende en forespørgsel via bookingformularen. Der skal forventes en svartid på op til 1 uge, når du booker en facilitet hos Energicenter Voldparken – så book i god tid.