Der er over 60 foreninger på EnergiCenter Voldparken, der har faste eller periodevise aktiviteter. Hvis du ønsker at deltage i én af foreningernes aktiviteter, skal du kontakte dem direkte.

Nedenunder ses en oversigt over de foreninger der benytter sig af EnergiCenter Voldparkens faciliteter. Foreningerne er delt ind under “Idræt”, “Natur” og “Kultur”, og under hver forening findes information samt kontaktoplysninger.

Foruden de mange selvorganiserede foreninger, tilbydes også forskellige hold under Aktivitetsforeningen, som du også kan læse mere om nedenunder.

Udover at deltage i en aktivitet i foreningsregi, kan du naturligvis også deltage i vores mange andre aktiviteter på EnergiCenter Voldparken som blandt andet koncerter, folkekøkken samt kursus: dyrk byhaven – læs mere under fanen “Aktiviteter”. 

IDRÆT

NATUR

KULTUR

AKTIVITETSFORENINGEN

Aktivitetsforeningen er for dig, der ikke er medlem af en forening, men gerne vil igangsætte nye aktiviteter eller deltage i allerede eksisterende hold på EnergiCenter Voldparken. Det er nemt og koster kun et årligt kontingent på 50 kr. Der er blandt andet yogahold, kunstnerklub, lektiecafee m.m.
Læs mere og find dit hold her –>

Relevante links:

 

Kunne du tænke dig at blive frivillig? klik her –>

Faciliteter klik her –>

Booking af faciliteter og forplejning klik her –>

Kontaktpersoner på området:

Mads Faber Henriksen
Leder / Frivilligcentret

31 21 50 14
mfh@energicentervoldparken.dk

Kontoret


31 21 50 13

mail@energicentervoldparken.dk