EnergiCenter Voldparken tilbyder en bred vifte af aktiviteter indenfor idræt, sundhed, natur og kultur. Udover de foreninger der har deres daglige gang med aktiviteter på EnergiCenter Voldparken, afholder vi også forskellige arrangementer som folkekøkken, teater, koncerter, kurser, caféarrangementer m.m. 

Læs om vores arrangementer på vores facebookside.  

Hvis du ønsker at deltage i en aktivitet som udbydes under Aktivitetsforeningen eller af en af de mange foreninger på EnergiCenter Voldparken, skal du kontakte dem direkte. Du finder et overblik over foreningerne med information og kontaktoplysninger ved at klikke på “Foreninger” eller “Aktivitetsforeningen” i oversigten nedenfor.

Du er altid velkommen til at skrive, ringe eller komme forbi kontoret for at høre nærmere om vores forskellige aktiviteter/arrangementer.

Det økologiske Folkekøkken

Hver torsdag i forårs- og efterårssæsonen dækker vi op til Torsdagsfolkekøkken på Energicenter Voldparken fra kl. 17:30 -19:30. Det er et hyggeligt samlingssted for et uforpligtende, velsmagende og økologisk måltid, hvor alle er velkomne.