EnergiCenter Voldparken tilbyder en bred vifte af aktiviteter indenfor idræt, sundhed, natur og kultur. Udover de foreninger der har deres daglige gang med aktiviteter på EnergiCenter Voldparken, afholder vi også forskellige arrangementer som folkekøkken, intimkoncerter, kurser, pop-up café m.m. 

Hvis du ønsker at deltage i en aktivitet som udbydes under Aktivitetsforeningen eller af en af de mange foreninger på EnergiCenter Voldparken, skal du kontakte dem direkte. Du finder et overblik over foreningerne med information og kontaktoplysninger ved at klikke på “Foreninger” eller “Aktivitetsforeningen” i oversigten nedenfor.

Derudover kan du læse mere om nogle af vores andre aktiviteter som Folkekøkken, pop-up café, vores byhave og kursus i byhave samt holde dig orienteret og læse om intimkoncerter, Børnefestival, generalforsamlinger og meget andet i vores opslagstavle ude til højre. Disse arrangementer vil vi også løbende reklamere for på vores facebookside.  

Du er altid velkommen til at skrive, ringe eller komme forbi kontoret for at høre nærmere om vores forskellige aktiviteter/arrangementer.

OPSLAGSTAVLEN:

23sep

GRØNT FOLKEKØKKEN

Hver torsdag fra d. 16 september – torsdag d. 25 november kl. 17:30-19:30. Se menuen tirsdagen inden på vores facebookside – https://www.facebook.com/EnergiCenterVoldparken Endelig kan vi.. Read More →

Det økologiske Folkekøkken

Hver torsdag i forårs- og efterårssæsonen dækker vi op til Torsdagsfolkekøkken på Energicenter Voldparken fra kl. 17:30 -19:30. Det er et hyggeligt samlingssted for et uforpligtende, velsmagende og økologisk måltid, hvor alle er velkomne. Du kan læse mere om Torsdagsfolkekøkken på Det økologiske Folkekøkkens hjemmeside: økologiskfolkekøkken.dk –>