Aktivitetsforeningen er for dig, der ikke er medlem af en forening, men gerne vil igangsætte eller deltage i aktiviteter på EnergiCenter Voldparken.

Vil du opstarte din egen aktivitet, vil vi gerne holde et møde med dig, som kan bookes ved at skrive til vores mail: mail@energicentervoldparken.dk.

Vil du deltage i en aktivitet under Aktivitetsforeningen, kan du læse mere om de enkelte hold og finde kontaktinformation i oversigten nedenfor.

Kontingent til Aktivitetsforeningen 

For at deltage i en aktivitet, skal du være medlem af Aktivitetsforeningen, der har en kontingent på 75 kr. årligt pr. person for deltagelse på et hold. Kontingentet betales ved at trykke på linket nedenfor. Vær opmærksom på, at enkelte hold kan have yderligere egenbetaling – kontakt den holdansvarlige for at høre nærmere.

KONTINGENTBETALING TIL AKTIVITETSFORENINGEN

Hold under Aktivitetsforeningen:

Med over 45 års bokseerfaring og landsholdskampe for Iran og derefter for Danmarks, kan Bobby tilbyde høj teknisk og effektiv boksetræning, med fokus på præcision, benarbejde og et hurtigt tempo.

Se instagramprofil: https://instagram.com/mr._stonehand_?utm_medium=copy_link

Kontakt Sommy på mail: sommykrause@gmail.com

Kontakt Tina på mail: tinasolheim@live.dk.

Kontakt Fadoua på mail: flinguatun@yahoo.dk.

Kontakt via facebookgruppen: “Løb med Goose Runners – Utterslev mose”

Undervisningen indeholder et miks af stillinger med fokus på smidighed, styrke og balance samt åndedrætsøvelser og en afspænding til slut. Det hele foregår i en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære. Yogaen er for alle – om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, smidig eller stiv; alle kan få noget ud af at lave yoga! Der er to hold om onsdagen i Bevægelseslokalet: 16.30-17.30 og 17.45-18.55. Holdene er p.t. fuldt bookede. Kontakt Britta på mail: brittadixner@gmail.com hvis du vil på venteliste.

Kontakt Jørgen på mail: joergenbollp5@gmail.com

I Ichuan Standing Meditation School (ISMS) er fundamentet i vores træning  Zhanzhuang, som frit oversat betyder “at stå som et Træ”. Zhanzhuang udvikler vores indre energi/livskraft samt vitaliserer og styrker vores muskel og nervesystem. Målgruppen i ISMS er voksne og unge fra 15 år og op. Du kan finde mere information om hvad Ichuan er på skolens hjemmeside: www.ichuan.dk. Kontakte Ole på mail: eskildsenole@gmail.com.

Kunstnergruppen samler udøvende malere og personer med lyst til at male. Læs mere på deres hjemmeside, eller kontakt holdet på mail: kunst@kunstnerklubben2700.dk.

Hos Lektiecaféen Uglen kan du og dine børn få gratis lektiehjælp. Der er 4 frivillige til at hjælpe, og der kan komme flere, hvis behovet er der. Alle får hjælp efter tur, da man skriver sig på tavlen, hvis man ønsker hjælp. De frivillige er dygtige, søde, og de hygger sig med at hjælpe. Vi byder på saftevand og nøddesnacks, og alle er meget velkomne. Der er arbejdsro til at koncentrere sig, og vi værdsætter kvalitetstid og nærvær. Lektiecaféen finder sted mandag kl. 16:00-17:50, undtagen når der er skoleferie og helligdage. Der er ingen aldersgrænse. Kontakt holdet og Eva på mail: eva2008@live.dk.

Kontakt Mikael på mail: meyer@husumgaard.dk.

Vi er en lille forening hvor vi i fællesskab bestemmer hvilke aktiviteter vi skal lave. Vi betaler 50 kr. om måneden til lidt nye aktivitets-redskaber og til kaffehygge efter træning. Vores aktiviteter er forskellige former for boldspil som gå-fodbold, skumtennis, floorball, indendørs petanque, basketball og andet sjov med bold. Vi træner om onsdagen kl. 9-10 i Boldspilssalen. Kontakt Jette Iversen på mail: jette.iversen7@gmail.com eller på tlf.: 60768586.

energicenter-voldparken-foreninger-cykel-600px-1