På EnergiCenter Voldparken har vi har en lang række gode faciliteter til både idræt-, kultur- og naturoplevelser, møder, kurser, konferencer mm.

Ændring i tildelings- og udlejningssystem
Vi er i færd med at omlægge vores tildelings- og udlejningsprocedure. Derfor er bookingmodulet lukket og det forventes at nyt system kommer til at virke til sæsonen 2023/24. Læs nedenfor, hvordan du kan låne/leje faciliteter på ECV.

Idrætsfaciliteter
Idrætsfaciliteter kan lånes af godkendte folkeoplysende foreninger i sæsonen 2023/24.  Ansøgning om resttider kan ske på linket her.

Foreningshuset
I foreningshuset har vi lokaler til bevægelse, kreative aktiviteter og mødeaktiviteter, samt et køkken. Folkeoplysende foreninger kan ved henvendelse til ECV få tilsendt et ansøgningsskema til lån af lokaler til faste aktiviteter frem til sommer 2024. For sæsonen 2024/2 åbnes ansøgningen i juni 2024.

Leje
Foreninger, virksomheder og institutioner kan leje lokaler til møder og enkelt arrangementer dog ikke private fester eller erhvervsdrivende virksomhed. Du kan leje et lokale ved at henvende dig til sekretariatet. Du kan se låne/lejetid i kalenderen her under(de hvide felter). Hvis du vil lave om i din bestilling, opkræver vi et gebyr på 250 kr. Se prislisten her.

Catering
Ønsker du at bestille catering fra Det Økologiske Folkekøkken til dit arrangement kan du se vores prisliste her.(minimum 12 personer).

Gode ideer velkomne
Har du en idé til en frivilligdrevet aktivitet, som du vil udføre selv eller i samarbejde med os, så book en tid i Frivilligcentret. Vi indbyder løbende til samarbejder med lokale frivillige og samarbejdspartnere, som skaber værdi for lokalområdet.

Åbningstid
Faciliteterne har åbent fra 08.00 – 23.15 og har lukket i helligdage og i juli måned.
Vi fører tilsyn med at lånte lokaler benyttes efter formålet. Har du brug for tilkaldevagt udenfor kontorets åbningstid kan du ringe på 3121 5011 eller 3121 5012. Ved uberettiget udkald opkræves et gebyr på 500 kr.

Kontakt os
Alle henvendelser sker på mail@energicentervoldparken.dk. Vi har kontortid tirsdag og torsdag mellem 09.00 og 12.00. Du kan finde os i stuen i foreningshuset eller ringe på 3121 5013. Du skal forventes en svartid på henvendelser om lån og leje på 7 arbejdsdage.

For at benytte din bookede facilitet kræves en nøglebrik, som den ansvarlige for holdet kan bestille via nedenstående link.

BESTIL NØGLEBRIK