FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge i alderen 3-17 år. FerieCamp afholdes rundt omkring i hele København, og er gratis aktiviteter i de 5 store skoleferie, hvor man kan prøve alverdens sjove aktiviteter.

Det overordnede mål med FerieCamp er at introducere børn og unge i udsatte byområder til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de har gode tilbud i deres ferier, og forhåbentligt efterfølgende har lyst til at melde sig ind i en forening eller gøre aktiv brug af lokalområdets andre fritidstilbud.

På EnergiCenter Voldparken er vi SÅ glade for at kunne meddele, at vi i 2021 har fået tildelt værtskabet på FerieCamp i vinterferien, sommerferien (uge 26), efterårsferien og juleferien. Vi glæder os til at planlægge nogle fede FerieCamps for alle børn og unge i lokalområdet sammen med vores dygtige aktivitetsudbydere og fantastiske samarbejdspartnere. Vi har efterhånden fået stablet et stærkt team sammen bestående af bl.a. Husum for Alle, lommepengejobbere, Det Økologiske Folkekøkken, frivillige tilknyttet Folkekøkkenet, bydelsmødre og filmdrenge fra Tingbjerg, der alle er med til at sørge for fantastiske rammer, ejerskab og værtskab omkring FerieCamp på EnergiCenter Voldparken.