Energicenter Voldparken råder over en lang række faciliteter, som er listet nedenfor. 

Vær opmærksom på at EnergiCenter Voldparkens fire haller (EnergiCenter Voldparken Hallen, Salen, Bevægelsessalen og Boldspilssalen) kun kan bookes af folkeoplysende foreninger gennem foreningsportalen på https://foreningsportalen.kk.brnd.com/

Vi tilbyder IKKE baneudlejning, og byhaven og legepladsen er ikke faciliteter, der kan bookes.

Ved at klikke på de forskellige faciliteter vises billeder og uddybende information om indhold, retningslinjer og booking. Ved uddybende spørgsmål eller behov for fremvisning kan vi kontaktes på mail, telefon eller ved personlig henvendelse indenfor kontorets åbningstid.

EnergiCenter Voldparken – Mulighedernes hus

EnergiCenter Voldparken er en nedlagt skole, der siden 2008 har fået ombygget en lang række lokaler og fået flere tilbygninger – som vores store hal med plads til 300 tilskuere. Hvad enten I er en forening der har kultur-, idræt- eller naturaktiviteter, eller I er en virksomhed, organisation eller boligforening der skal afholde kurser eller arrangementer, kan vi facilitere. Vi tilbyder foruden vores mange faciliteter også catering fra vores eget køkken, Det Økologiske Folkekøkken, som udover at lave lækker mad, også har Fødevarestyrelsens økologiske guldmærke.