Det er nemt at komme til EnergiCenter Voldparken med cykel. Du kan enten komme fra Åkandevej eller Kobbelvænget. Hvis du kommer inde fra byen, kører du ud af Frederikssundsvej og til højre af Åkandevej – her er Energicenter Voldparken hallen, det første du møder.

Den nærmeste S-tog station er Husum Station, hvorfra der er 1,6 km til EnergiCenter Voldparken. Du kan for eksempel tage bus 132 til Kobbelvænget (gadelandet), eller du kan gå til venstre af Islevhusvej, krydse Frederikssundsvej, videre af Gadelandet og derefter dreje til venstre af Kobbelvænget. Se kort ovenfor eller se bus- og/eller togtider på rejseplan.dk

Det er nemt at komme til EnergiCenter Voldparken med bus. Du kan enten tage bus 2a eller 132 som kører til Åkandevej, eller du kan tage bus 22 til Kobbelvænget. Find bustiderne via rejseplan.dk

Det er nemt at komme til EnergiCenter Voldparken med bil, og der er fine parkeringsmuligheder. De bedste muligheder for parkering findes, hvis du kommer til EnergiCenter Voldparken fra den side, der ligger ud til Kobbelvænget. Hvis du skal spille i EnergiCenter Voldparken hallen, skal du rundt om bygningen for at komme over til hallen. Hvis du ankommer fra siden ud til Åkandevej, kommer du lige til EnergiCenter Voldparken hallen, men her er dog ikke så mange parkeringsmuligheder.
For at komme til EnergiCenter Voldparken kan du eksempelvis komme af Frederikssundsvej eller motorvejen rute 16. Se kort ovenfor.