Aktivitetsforeningen er for dig, der ikke er medlem af en forening, men gerne vil igangsætte eller deltage i aktiviteter på EnergiCenter Voldparken.

Vil du opstarte din egen aktivitet, vil vi gerne holde et møde med dig, som kan bookes ved at skrive til vores mail: mail@energicentervoldparken.dk

Vil du deltage i en aktivitet under Aktivitetsforeningen, kan du læse mere om de enkelte hold og finde kontaktinformation i oversigten nedenfor. For at deltage i aktiviteten skal du være medlem af Aktivitetsforeningen, som koster 50 kr. om året at være medlem af. Link til betaling findes længere nede på siden.

Udover de forskellige hold der er organiseret under Aktivitetsforeningen, findes der en lang række andre foreninger på EnergiCenter Voldparken, som du kan læse mere om under Foreninger”. Hvis du ønsker at deltage i disse aktiviteter, skal du kontakte de enkelte foreninger – eller kontakte os på vores mail: mail@energicentervoldparken.dk

IDRÆT

KULTUR

NATUR

energicenter-voldparken-aktivitetsforeningen-600px-1

Kontingent til Aktivitetsforeningen

Aktivitetsforeningen har et kontingent på 50 kr. årligt pr. person, som betales ved at trykke på linket nedenfor. Der kan være hold, der har en yderligere egenbetaling – kontakt den holdansvarlig for at høre nærmere.

Kontingentbetaling til Aktivitetsforeningen