mar 20

Tirsdagscafe med musikquiz

Kom til musikquiz på EnergiCenter Voldparken. Tirsdagscafeen inviterer til spændende musikquiz. Tag familien, vennerne eller naboen under armen og konkurrer om at blive bydelens største musiknørd.

Tid & Sted: tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 19.00, EnergiCenter Voldparken Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj.

Er du vild med quiz og har hovedet fuld af unyttig paratviden som: Hvem sang: ”Ud i det blå kun med klipklapper på”? og “Hvor spillede Rockbandet Led Zeppelin deres første koncert?” Til at styre løjerne har vi første gang allieret os med Elvis-impersonator, Mads Faber Henriksen. Vi sørger for spørgsmål og hyggelige omgivelser i Pop Up-caféen. Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding, der kan købes lækker økologisk kaffe, saft, vin, øl og snacks.

, Energicenter Voldparken Kobbelvænget 65, 2700 Brøsnhøj.

Tirsdagscafe hver uge
Tirsdagscafeen er et koncept på EnergiCenter Voldparken, hvor frivillige åbner op for hygge og samvær for lokalområdet i pop up-caféen. Vi byder blandt andet på brætspils-, litteratur-, quiz- og musikaften. Vores frivillige sørger for god stemning og salg i caféen.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *