dec 20

Koncert med Christian Hjelm

Vi glæder os til at byde indenfor til en koncert med karismatiske Christian Hjelm

Tid & sted: Tirsdag d. 30. jan. 2018 kl. 18.30, EnergiCenter Voldparken Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Christian Hjelm har en karakteristisk og karismatisk vokal den er stærk, rørende og nærværende. Helt unik. Han er tidligere forsanger i Figurines. I 2012 lavede han solo-debut-albummet “Før vi blev lette” – og allerede året efter vandt han en Steppeulv-pris som Årets Vokalist. Derudover vandt han også Årets bedste danske album (2012) ifølge Gaffa. I august 2014 kom Christian Hjelms andet solo-album.

Om albummet siger Christian Hjelm, ”Da Før vi blev lette-touren så småt ebbede ud, efter lidt over et år, gik det op for mig, at jeg i den tid havde skrevet nok sange til at jeg kunne begynde at ane en rød tråd i dem og se de spæde skridt til udformningen af et nyt album. Uden varsel kaldte jeg holdet sammen og præsenterede sangene for dem i studiet. Ingen fik noget at lytte til inden indspilningerne, så ingen kunne forberede sig, men det var også meningen. Jeg gik efter det umiddelbare og instinktive, og den vibe synes jeg er blevet fanget i indspilningerne og sangene”.

Christian Hjelm har igennem mere end 10 år været del af bandet Figurines og har med sin karakteristiske stemme begejstret både publikum og medier i ind- og udland. Med Figurines er det foreløbelig blev til fire engelsksprogede albums og Hjelm understreger, at soloalbummet ikke er et farvel til Figurines, men skabt af lysten til at prøve noget nyt i en pause fra det faste band. Christian Hjelm var i januar 2012 en markant medvirkede på Nikolaj Nørlund-albummet ”Alt sammen, lige nu”, hvor han for første gang prøvede kræfter med at synge på dansk.

Køb billetter her.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *