feb 21

Kokkeskole

Til foråret kan du komme på street food kokkeskole, hvor du lærer at lave autentisk street food helt fra bunden – uden ´junk´, og servere det for familie og venner i en rigtig restaurant i Brønshøj. Underviserne er kokke fra Blå Congo og Det Økologiske Folkekøkken, der gennem undervisning og træning med menuen vil klæde junior-kokkene på til en forrygende street food aften på Blå Congo. Her vil du sammen med 15 andre jævnaldrende servere velsmagende håndholdt mad I har kreeret og øvet jer på igennem den forberedende undervisning. Begge gange til ca. 30-40 gæster bestående af familie og venner.Kokkeskolen foregår i Det Økologiske Folkekøkken på Energicenter Voldparken.

Over fire tirsdage, 3 timer per gang, lærer vi om råvarer og grundsmage, træner tilberedningsteknikker og snakker menuplanlægning. Vi spiser det vi laver, så alle kommer mætte hjem, Måske endda med et nybagt brød og en lille køkken-hjemmeopgave. Restaurantaftenen foregår på Blå Congo, hvor vi bygger 4 street food boder op. Forældre, bedsteforældre og venner vil kunne forhåndskøbe billetter til restaurantaftenerne, med forbehold for at alle kan få nogen med. De få krav og forventinger vi har til deltagerne på junior-kokkeskolen er, at man er mellem 11 og 14 år, har lyst til at lave mere avanceret mad, kan læse en opskrift og færdes fornuftigt i et køkken.

TID & STED
Kokkeskolen er tirsdagene d. 20/2, 27/2, 6/3, 13/3 og 20/3 fra 15.30-18.30.
Undervisningen finder sted hos Det Økologiske Folkekøkken: Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj
Restaurantaftenen er d. 20/3 fra 15-20.30 hos Blå Congo; Brønshøjvej 14, 2700 Brøsnhøj
Prisen er 900,- pr. barn for hele forløbet.
Restaurantgæster: 200,- pr. person.
Tilmelding: Kontakt Blå Congo på: blaacongo@gmail.com
Kontakt: Jonas, Blå Congo på tlf 51921170 eller på ovenstående mailadresse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *