okt 26

Tirsdagscafe med musikquiz

Tirsdagscafeen inviterer til musikquiz

Tid & sted: tirsdag den 31. oktober kl. 19.00 (cafeen åbner allerede kl. 16.30). Det sker Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj.

Er du vild med quiz og har hovedet fuld af unyttig paratviden som: Hvem sang: ”Ud i det blå kun med klipklapper på”? og “Hvor spillede Rockbandet Led Zeppelin deres første koncert?” Så kom til Musikquiz i tirsdagscaféen og gør krav på kongen af musikviden i Brønshøj-Husum. Til at styre løjerne har vi første gang allieret os med Elvis-impersonator Mads Faber Henriksen og DJ Rasmus Riishøj begge kendt fra Husumområdet. Vi sørger for spørgsmål og hyggelige omgivelser i Pop Upcaféen. Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding, der kan købes lækker økologisk kaffe, saft, vin, øl og snacks.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *