okt 31

Tirsdagscafe med bræt- og kortspil

Tirsdagscafe med bræt- og kortspil
Kom til tirsdagscafe på EnergiCenter Voldparken tirsdag d. 6. nov. der byder inden for til bræt- og kortspil. Tirsdagscafeen har flere forskellige spil der kan bruges og har du dit eget ”niche-spil”, så tag det endelig med. Så tag familien, vennerne eller naboen under armen eller mød nye spil-venner i tirsdagscafeen. Vi byder på en kop gratis kaffe.

Tid & Sted: tirsdag d. 6. nov. 2018, Energicenter Voldparken Kobbelvænget 65, 2700 Brøsnhøj.

Tirsdagscafe hver uge
Tirsdagscafeen er et nyt koncept på EnergiCenter Voldparken, hvor frivillige i årets mørke måneder åbner op for hygge og samvær for lokalområdet i pop up-caféen. Vi byder på brætspil, litteratur, quizzer og masser af musik. Vores frivillige sørger for god stemning og salg i caféen, hvor du blandt andet kan købe cafe latte, espresso, cappucino, most eller lækker snacks.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *