dec 18

Koncert med Mathilde Falch

Tirsdagscafeen inviterer til koncert med Mathilde Falch på EnergiCenter Voldparken.

UDSOLGT – Koncerten er udsolgt

Tid & sted: Tirsdag d. 26. februar 2019. Spisning begynder kl. 17.30 og koncrt kl 19.00. Det er valgfrit om man tilkøber spisning. Det sker Kobbelvænget 65, stuen, 2700 Brønshøj.

Oktober 2018 udgav Mathilde Falch et nyt album, der indtil videre er hendes fjerde i rækken. Mathilde Falch udgav sin første single i 2009, siden er det blevet til en EP og tre albums, nu er hun klar med sit 4. album. Mathilde har siden 2009 turneret landet tyndt og opbygget et meget trofast publikum.
Siden hun udsendte sit 3. og anmelderroste album Alle Taler med radiohittet Ild i min røg i oktober 2015 har hun haft så travlt, at hun nu regnes for én af landets flittigst turnerende. Hun har gjort en dyd ud af både at give rockkoncerter med sit faste band og optræde som trio, duo og som soloartist. På EnergiCenter Voldparken optræder med hun solo.
Det nye album “Som Børn På Ny” har hun indspillet med sit sammentømrede band og med produceren Christian Ki, der også er hendes faste guitarist.

Som 18-årig oprettede Mathilde sit pladeselskab Just For The Record og udgav sin første single i 2009. Hun varetager selv alle forhold omkring sin musik, og det fjerde album i eget navn udsender hun også på sit uafhængige selskab.

Samtidig er Mathilde Falch aktiv som ambassadør for Landsforeningen Sind, hvor hun er med til at sætte fokus på psykisk sårbarhed og selv er åben omkring sin historie  med psykisk sårbarhed og misbrug og ikke mindst om vejen ud på den anden side.

Billetten til intimkoncert med Mathilde Falch + mad – kan købes ved at trykke på nedenstående link. Pris 150 kr.
Billet til Mathilde Falch med mad

Billetten til intimkoncert med Mathilde Falch uden mad – kan købes ved at trykke på nedenstående link. Pris 100 kr.
Billet til Mathilde Falch uden mad

 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *