mar 01

Tirsdagscafe med bræt- og kortspil

Kom til tirsdagscafe på EnergiCenter Voldparken tirsdag d. 5. marts kl. 17.30 til bræt- og kortspilsaften. Tirsdagscafeen har flere forskellige spil der kan bruges og har du dit eget ”niche-spil” så tag det endelig med. Tag familien, vennerne eller naboen under armen og mød nye spil-venner . Det er gratis at deltage og er som altid muligt at købe espresso, latté, filter kaffe, the, juice, sodavand m.m.

Tid & Sted: tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 17.30, Energicenter Voldparken Kobbelvænget 65, 2700 Brøsnhøj.

Tirsdagscafe hver uge
Tirsdagscafeen er et koncept på EnergiCenter Voldparken, hvor frivillige åbner op for hygge og samvær for lokalområdet i pop up-caféen. Vi byder blandt andet på brætspils-, litteratur-, quiz- og musikaften. Vores frivillige sørger for god stemning og salg i caféen.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *