apr 05

Byvandring med Peter Olesen

Kom med på byvandring når EnergiCenter Voldparken i samarbejde med Tingbjerg Husum Partnerskab tilbyder, gratis foredrag og byvandring med forfatter og foredragsholder Peter Olesen i bydelen Tingbjerg. Bemærk – begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. Arrangementet rundes af i EnergiCenter Voldparken. Her er det muligt at deltage i Det Økologiske Folkekøkken. Det koster 50 kr. for voksne at spise med. Læs mere om Det Økologiske Folkekøkken.

Hvor: Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus i salen, Skolesiden 4, 2700 Brønshøj. Rundes af i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj
Hvornår: Torsdag d. 2. maj til kl. 16.00-18.00

Tilmelding sker ved at skrive til Charlotte Brøndum fra Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus på mail: kv9f@kk.dk. Eller digitalt her:

Billet til byvandring uden mad Billet til byvandring med mad i Det Økologiske Folkekøkken

Peter Olesen (fra wikipedia) er en dansk journalist, forfatter og debattør, der primært er engageret i spørgsmål om bygningsbevaring og æstetik. Olesen er uddannet journalist på Fyns Tidende og kendt fra TV-Avisen, hvor han var ansat fra 1976-1990. 1990-91 var han forlagsredaktør. Siden har han udgivet mere end 30 bøger, hovedsageligt om bydelen Valby, hvor han er bosat, om Københavns arkitektur, om Holbæks huse, om sommerhuse og om takt og tone. Han er desuden redaktør på en bogserie om sorg og savn på Thaning & Appel. Han er en søgt foredragsholder og har i mange år været en aktiv debattør. Til 2010 havde han en blog i Berlingske Tidende. I 1990’erne havde han et fjernsynsprogram om arkitektur på TV2.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *