maj 09

Klumben & Raske Penge giver udendørs koncert på EnergiCenter Voldparken

Vi er stolte af, at EnergiCenter Voldparken kan præsentere en udendørskoncert med den prisvindende Dancehall-duo Klumben og Raske Penge. Vi garanterer en vild aften med de to musikere, der er kendt for at skabe en fælles fest😊

Tid & Sted: tirsdag d. 28. maj 2019 kl 19 på EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj. Køb billetter længere nede på siden.

Køb voksenbillet her 100 kr. Billet for 15+ år:
Billetter til Klumben & Raske Penge

Køb billet børne-/ ungebillet her 50 kr. Billet for  børn og unge under 15 år:
Børne/ ungebilletBilletter til Klumben & Raske Penge

Har du billet, kan du købe mad
Det er også muligt at købe mad I Det Økologiske Folkekøkken, hvis du har købt en billet til koncerten med Klumben & Raske Penge. Maden koster som altid 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn og er udelukkende en mulighed for jer med koncertbillet. Folkekøkkenet har åbent mellem 17.30-18.30 og madbillet købes ved ankomst.

Klumben & Raske Penge er snart ved at være færdige med deres debutalbum. Debutalbum siger du? Men har de ikke været i gang siden 2011 og været umulige at undgå i årene derefter? Haft det der dumme kæmpehit og en masse mindre? Spillet Orange Scene og tourneret i Brasilien? Jo jo det er dem. Men det er først nu de laver et album sammen. Alt hidtil har været singler og så deres respektive soloalbums.

Indtil videre er der udkommet tre sange fra pladen. Først “Hus På Bakken” som var i rotation på P3 fra den udkom i marts og indtil august. Den udkom samtidig med sangen “Ghettio”, der var en slags kommentar til den på det tidspunkt verserende ghettodebat. Den og musikvideoen filmet i en flygtningelejr i Libanon og fik en del medieomtale i forbindelse med debatten (bl.a. Soundvenue, Vice og Go Morgen Danmark, hvor makkerparret spillede den live sammen med deres band) og er siden blevet en slags undergrundshit.
Seneste udgivelse fra pladen er sangen “Homies & Familie” som også var P3-rotation i nogle måneder fra august, hvor den i en periode var den næsthøjest roterende danske sang på P3.
Pladen udkommer til sommer på vinyl og stream med en musikvideo eller flere. Det meste materiale er indspillet nu, men der kommer løbende nyt til og der mangler mix, mastering og den i vore dage notorisk langsommelige proces med vinyltryk.
Næste single påtænkes i januar. Og der vil komme flere singler inden albummet.
Pladen er overvejende produceret i samarbejde med TopGunn som også gæster på pladen. Ligesom Eaggerman fra Bikstok/EaggerStunn og andre gør.
Det er i udgangspunktet en reggae/dancehall plade, men rummer også afstikkere til både bossanova, trap og en slags disco.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *