maj 03

Litteraturaften

Så er det tid til at finde en god “sommerbog”, som kan læses i haven eller på altanen. Og det er de altid kyndige bibliotekarer fra Husum bibliotek der giver deres bud på hvad du skal læse. Kom og bliv inspireret.

Tid & sted: Tirsdag d. 14. maj kl. 19.00 (caféen åbner kl. 17) – EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Tirsdagscaféen får besøg af Susanne og Rasmus fra Husum Bibliotek til ”boganbefalinger og højtlæsning”. Bibliotekarerne vil give deres anbefalinger til sommerferielæsning og forkæle både sind og øregange med oplæsning. Kom forbi tirsdagscaféen til en hyggelig litteraturaften i godt selskab.

Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding, der kan købes lækker økologisk kaffe, saft, vin, øl og snacks i caféen.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *