mar 02

Generalforsamling i Udviklingsforeningen

OBS!!!! Generalforsamlingen er udsat grundet coronavirus på ubestemt tid. Vi skriver ud, så snart vi har en ny dato.

Så er der mulighed for at få indflydelse på EnergiCenter Voldparken. Vi holder generalforsamling i Udviklingsforeningen på EnergiCenter Voldparken tirsdag den 17. marts kl. 18.00 i fysiklokalet.

Det er det bedste forenings-københavn, kan diske op med – og det skal din forening være en del af!

EnergiCenter Voldparken er noget helt særligt i Københavns Kommune, fordi det drives af foreninger og frivillige. Og det kan du være en del af, hvis du er medlem af en forening, som har aktiviteter på EnergiCenter Voldparken.

Kom og brug din demokratiske ret og gør en indsats for ECV og for dit lokalområde!

Udviklingsforeningen har med årene vokset fra at drive haller, mødested og frivilligcenter til i dag også at være en aktiv og samlende kraft i lokalområdet og byudviklingen i bydelen. Vi rækker ud, og tager nye inspirationer, foreninger og frivillige ind. Vi bygger bro mellem boligområderne og foreninger, og spiller en vigtig rolle for at skabe et aktivt fællesskab.

Udviklingsforeningen samler foreningerne på EnergiCenter Voldparken og står for udvikling og koordination på EnergiCenter Voldparken, herunder Frivilligcentret.  Det koster 100 kr. for et foreningsmedlemskab. 

Vi holder generalforsamling på god gammeldags facon, men det behøver ikke at være kedeligt. Har du en god idé, en holdning eller konstruktiv kritik, så hører vi den gerne. Vel mødt.

Øverst kan du læse dagsorden og beretning.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *