Folkekøkken – Picnic
apr 28

Folkekøkken – Picnic

#Sammenhverforsig SPIS ØKOLOGISK FOLKEKØKKEN MAD  – sammen – hver for sig som Picnic.

I denne coronatid tilbyder EnergiCenter Voldparken de populære økologiske folkekøkkenretter som picnic. Retten afhentes i en boks på ECV, der er klar til at blive spist på plænen ud mod Kobbelvænget. Husk eget tæppe til at sidde på! Maden skal bestilles via linket nedenfor eller igennem særlig aftale. Menuen offentliggøres som altid på facebook i løbet af ugen.

Hvornår? Torsdag d. 25 juni.

Menuen? En god klassisk sommerret! Rilette af varmrøget laks samt spidskålssalat med mormordressing og nybagt surdejsbolle. Der er mulighed for at tilkøbe dessert på dagen, som er skøn blommetrifili!

Hvad koster det? Priserne er sædvanelige folkekøkkenpriser på 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Dessert koster 15 kr.

Bestilling? Klik på nedenstående link og du vil blive guidet igennem betalingsmodulet:

Har du problemer med at bestille på nettet, så ring på tlf. 31 21 50 13 mellem kl. 9-16. Bestillingen stopper onsdag d. 24 juni kl. 12.

Afhentning? Boksene udleveres af vores søde frivillige igennem Pop-Up Cafeéns vindue på plænen ud mod Kobbelvænget. Alt i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer – med kærlig afstand. Pas på jer selv og på os. Derefter håber vi, at I vil sætte jer på eget medbragt tæppe og nyde solen, hinanden og den skønne live-musik vi sørger for.

Billetterne medbringes ved udlevering og tjekkes af vores frivillige helte.

Bringer I ud? Kan du ikke selv afhente maden, vil vi gerne bringe den ud til dig i det omfang, som vi har frivillige til. Vi beder dig ringe på tlf. 31 21 50 13 og lave en aftale inden d. 24 juni kl. 12.

Vi håber, at vi #sammenhverforsig føler et pust af den energi, som vi normalt glædes ved på EnergiCenter Voldparken.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!!!